De Kristallen Tempel (De Boeken van Terra Fabula #4) by Peter DeWillis - PDF and EPUB eBook

4.9 from 33 reviews

Terra Fabula is gevangen in de duisterste dagen. William en Martha reizen in het verborgene, op jacht naar de laatste...

Looking for kristallen tempel boeken van pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of De Kristallen Tempel (De Boeken van Terra Fabula #4)

Exact title of the book
De Kristallen Tempel (De Boeken van Terra Fabula #4)
Book author
Peter DeWillis
Number of pages
452 pages
Language
Dutch
Published
2019 by Zilverspoor
File size (in PDF)
1808 kB
De Kristallen Tempel (De Boeken van Terra Fabula #4)

Some brief overview of book

Terra Fabula is gevangen in de duisterste dagen. William en Martha reizen in het verborgene, op jacht naar de laatste overgebleven Giften van de Eldred. Eenmaal verenigd, moeten deze de eeuwenoude vloek opheffen die de magische wereld bedreigt.

Maar de krachten van Het Boze worden sterker en zij zal spoedig herrijzen. Met elke stap die wordt gezet, raken de Koningskinderen verder verwijderd van de overwinning. De tijd ontglipt hen en gevaren bemoeilijken hun pad.

Vertrouwen en loyaliteit worden op de proef gesteld. Donkere geheimen uit het verleden worden onthuld en mysteries ontrafeld. Geliefden staan op de drempel om zichzelf en elkaar te verliezen.

De beslissende slag is aangebroken en legers van duister en licht staan tegenover elkaar. Met het verschijnen van de Bloedmaan stevent het rijk af op de ondergang.