Liefde, als dat het is by Marijke Schermer - PDF and EPUB eBook

4.2 from 43 reviews

Sev en David ontmoeten elkaar in bed. Geen relatie, spreken ze af. Zij was er nooit erg goed in en hij is na een gelukkig...

Looking for liefde als dat het pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Liefde, als dat het is

Exact title of the book
Liefde, als dat het is
Book author
Marijke Schermer
Language
Dutch
ISBN (ASIN)
9789028282391
Published
June 19th 2019 by Uitgeverij Van Oorschot
File size (in PDF)
about 300 kB
Liefde, als dat het is

Some brief overview of book

Sev en David ontmoeten elkaar in bed. Geen relatie, spreken ze af. Zij was er nooit erg goed in en hij is na een gelukkig huwelijk van twintig jaar verlaten en heeft geen idee meer wie hij is.

Behalve hen volgen we Terri, Davids vertrokken echtgenote, hun kinderen en Terri's nieuwe vriend. Een speurtocht naar wat het is en hoe het moet: samenzijn, een individu zijn in het collectief van het gezin, leven buiten het gebeitelde verband. Schermer grijpt de lezer bij zijn oor en sleurt hem het verhaal door, dicht op de huid van haar personages.

'Liefde, als dat het i's gaat over vele versies van de liefde: puberromantiek, vriendschap, lichamelijke lust, tot-de-dood-ons-scheidt en de intensiteit van het moment. Een modern verhaal over een eeuwig onderwerp.